När vi tittade runt på nätet efter pärlplattor som man kan köpa billigt, så hitta vi väldigt många butiker som säljer dem. Alla var till och börja med inte svenska, utan väldigt många av dem som sålde pärlplattor var från andra länder. Så ska man få ett exakt pris på hur mycket en pärlplatta faktiskt kostar, så behöver man nästan göra en väldigt grundlig kalkyl.

Vart köpte vi våran billiga pärlplatta då?

När vi letat en stund på massa olika butiker runt om i Sverige, men även andra länder, så kom vi i vart fall fram till att butiken Parlplattor.com var billigast. Dem är en svensk butik som säljer pärlplattor, och dem har ett helt galet stort utbud utav dem. Inte nog med att dem har extremt mycket pärlplattor, dem har galet många olika färger på pärlor som du kan köpa till dem. Allt detta sammantaget gör att vi starkt rekommenderar just denna butiken för dig som är ute efter billiga pärlplattor.

Kan man köpa billigare pärlplattor utomlands?

Precis som det brukar vara, så är det billigare att köpa pärlplattor i vissa andra länder, men få länder kan faktiskt slå det svenska priserna om du inte tänker köpa ett helt lass med pärlplattor. Det är nämligen så att denna produkt kostar ganska mycket att skicka, då den väger en del. Så även om du hittar samma produkt i Kina, så kommer frakten på denna produkt att kosta lika mycket som du får betala i Sverige för samma produkt. Och du får också vänta ett tag på att få din pärlplatta.

Köp din pärlplatta i Sverige är vårt råd!

Som vi skrev ovan så kan du säkert spara någon krona på att beställa din pärlplatta från Kina, men då kommer du också få vänta i upp till 3 veckor. Det är helt enkelt för liten pris skillnad på att köpa i Kina som i Sverige, när du adderar in tiden du får vänta på din pärlplatta.